2011. júl. 26.

Felelsz vagy mersz? - üvegezz a mobilodon!


A Stereobold sajtóközleménye nyomán:

Mindannyian jól ismerjük a házibulik kihagyhatatlan játékát, az üvegezést. Csak egy pörgetés, és bárkiből kiszedheted a legféltettebb titkait, megkérdezheted, amit már rég szeretnél tudni, vagya többieknek vicces, a kiválasztottnak kínos feladatokkal dobhatod fel a hangulatot. A Stereobold jóvoltából most itt a játék alkalmazás formájában is.

És mitől jobb a Spin it! mint a hagyományos üvegezés? Egyszerű a válasz: a telefonodat mindenhová magaddal viheted, így bármikor játszhattok egy kört a barátaiddal, legyen szó akár kirándulásról, hosszabb utazásról, vagy akár az órák közötti szünetről. Ha letöltöd az applikációt, három verzióközül választhatsz annak megfelelően, hogy saját feladatokkal, kérdésekkel szeretnétek játszani, rámeritek-e bízni magatokat a programozók fantáziájára, vagy meg akarjátok büntetni a „bliccelő” játékosokat.


„Az Android szédítő sebességgel terjed, naponta 550 ezer ilyen készüléket aktiválnak, ezzel már a Google vezeti az okostelefonok piacát. Eddig nálunk csak az ingyenes androidos alkalmazások voltak elérhetőek, de szerencsére májusban megújult az Android Market, így már itthon is letölthetőek a legnépszerűbb, fizetős appok is. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak külföldi programokat érhessenek el a magyar felhasználók, ezért igyekszünk mi is olyan alkalmazásokat fejleszteni, amelyek könnyebbé és színesebbé teszik a mindennapokat. Ennek szellemében fejlesztettük ki a kerékpárosok életét megkönnyítő „Kétkerék” applikációt és az új, „Spin it!” névre keresztelt játékot, ami kifejezetten szórakoztató céllal készült, hogy mindig kéznél legyen a házibulik kedvenc játéka” – nyilatkozta Tömöri Imre, a Stereobold ügyvezető igazgatója.

A fejlesztők a programhoz rendszeres frissítéseket ígérnek, így nem kell attól tartani, hogy elfogynak a feladatok, a kérdések. A szoftver egyelőre angol nyelven érhető el, de hamarosan felkerül a Marketre a magyar nyelvű verzió is. Ha kedvet kaptál a játékhoz, a próbaverziót most ingyen letöltheted, de a teljes változatért is csupán 233 forintot kell fizetned. Elő az okostelefonokkal, és már indulhat is a pörgetés!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése